info

Vragen?

Je kunt gewoon contact met ons opnemen, maar misschien staat je vraag hier al bij.

Ik ben scholier / stagiair / afstudeerder en wil een dagje meelopen, kan dat?
Jazeker, je kunt gewoon meedoen en het is kosteloos. Je mag ook met een paar mede scholieren meedoen als je wilt, wellicht mooi voor je studie project.

Wat heb ik nodig als ik meedoe?
Een laptop met hierop Delphi en een lunchpakketje is alles wat je nodig hebt. Oh ja, en je goede humeur natuurlijk.

Welke Delphi versie heb ik nodig?
We geven de trainingen en courses altijd met de nieuwste release van Dephi, nu is dat Delphi 10.2 Tokyo release 3. Als scholier of student kun je gebruik maken van de gratis Delphi Community Edition, stagiairs krijgen van ons de  beschikking over een Delphi Academic license, die qua functie gelijk is aan Delphi Enterprise , als zakelijke deelnemer heb je voor de meeste trainingen voldoende aan Delphi Professional.

Zijn er ook voltijds stageplaatsen?
Ja, die zijn er. Onder bepaalde voorwaarden kom je dan zelfs in aanmerking voor een stage vergoeding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Moet ik me aanmelden, kan ik niet gewoon langskomen?
Je mag best langskomen, maar als je mee wilt doen met een sessie is aanmelden wel nodig. Dan zorgen we namelijk voor materiaal voor jou en reserveren we 1 van de 10 plekken voor je.

Als ik in de buurt ben, wat dan?
Bel gerust aan, maar het zou kunnen dat we op excursie zijn of dat er een sessie bezig is.

Ik ben freelancer / developer bij een bedrijf, wat dan?
Dan kun  je inschrijven op de trainingen die zijn gemarkeerd als “Open”. De data en de kosten zijn vermeld in onze agenda. Je krijgt er dan ook wel een lunch bij.

Publicaties

Interesse in Delphi of Lazarus? Er is een speciaal magazine, gemaakt in Nederland, maar internationaal geliefd. Klik hier voor de publicatie van Delphi Academy op de Blaise Pascal Magazine website.

Sponsors

Delphi Academy wordt in zijn geheel gesponsord door Delphi Company. Klik hier voor meer info.

Verder helpen Barnsten  en Blaise Pascal Magazine ons met hun publicaties.